Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

Ny hjemmeside

26.02.2015

Velkommen til vores nye hjemmeside Vi arbejder fortsat på højtryk på at få alle sider opdateret. Hvis du finder fejl eller mangler så giv os endelig besked så vi kan få det rettet


Hvad er FDF

FDF er den sjoveste fritidsinteresse, dit barn kan gå til.

Her vil det møde venner for livet, lære sjove ting, få grineflip, lave mad over bål, synge, blive god til at samarbejde, høre om Gud, tage på weekendtur med ledere, der kan fortælle sjove historier og meget,meget mere.

 

FDF´s formål er, at møde børn og unge med evangeliet om Jesus Kristus. Det betyder, at vi møder børn og unge med et kristent menneskesyn, hvor alle er lige uanset race og social status.

Vi holder en kort andagt til hvert møde, hvor vi eksempelvis synger, hører historier, ser billeder, hører musik og beder Fadervor.

Man kan sige, at vi hører hjemme i folkekirken, hvor der er højt til loftet,og hvor livsglæde og ansvar for hinanden er det væsentlige.

 

FDF er for alle der har lyst til at få gode og anderledes oplevelser

– ude såvel som inde. Når man går til FDF, handler det om at være
sammen med andre mennesker
. Vi synger, leger, lærer og opnår kompetencer, som du kan bruge resten af livet.

 

Aktiviteterne er meget forskellige – men fælles for dem er, at de skal givetillid til sig selv, hinanden og fællesskabet.

 

Forkundskaberne har du altså allerede.......

- Nu er det bare med at få én på "opleveren".