Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

Ny hjemmeside

26.02.2015

Velkommen til vores nye hjemmeside Vi arbejder fortsat på højtryk på at få alle sider opdateret. Hvis du finder fejl eller mangler så giv os endelig besked så vi kan få det rettet


Til Forældre

Når du som forælder melder dit barn ind i FDF, så tillader vi os at stillekrav til dig som forælder. Dette gør vi primært for, at dit barn skal få den bedste oplevelse af at gå til FDF.

 

   Dit barn skal være klædt på til både at være ude og inde 
til hvert møde.

 

   Dit barn skal have tøj på, der gerne må blive beskidt til 
hvert møde.

 

☺  At du møder op til de forskellige forældre-arrangementer.

 

☺  Hvis dit barn ikke kommer til FDF grundet sygdom eller andet, at du så ringer til lederen og melder afbud.

 

   At hvis du har tid i overskud, så hjælper du med at bage boller til lejre, køre børnene eller på anden vis giver en hånd med.

 

FDF er en fritidsaktivitet, som hele familien kan være fælles om. Derfor er du altid velkommen til at være med. Desuden synes mange børn, at det er rart når mor og far engagerer sig i dets fritids-aktivitet.

 

 

Det koster at være FDF-er!

 
-  Men det er til gengæld ikke særlig dyrt.... 

 

450 kr. pr. år

 

Derudover kommer der udgifter til vores weekendlejre og vores årlige sommerlejr. Pengene går bl.a. til materialer, kontingent til landsforbundet, kredshuset og lederkurser.

 

 

 

De voksne til FDF

 

I FDF findes der flere forskellige slags voksne, med forskellige slags funktioner. Fælles for dem alle er, at de er frivillige og derfor ikke får løn..... kun glæden og oplevelserne. 

Alle ledere har underskrevet en børneattest.

 

Eftersom alle voksne i FDF er frivillige, kan vi altid bruge en hjælpende hånd. Det kan være alt fra at bage boller til vores weekendlejr, hjælpe med at male vores hytte eller måske at I som forældre kan noget spændende, som vi kan bruge/lære til vores ugentlige møder. På den måde kan I blive ”gæsteundervisere”. 

I er altså meget velkomne til at tage del i fællesskabet.